“Vi är överens med Adrian Mierjezewski men…”

En spelare som har stått högt upp på Trabzonspor- och tränaren Senol Günes önskelista över värvningar inför nästa säsong är den polska landslagsmannen Adrian Mierjezewski.

Hasan Yener, som sitter i Trabzonspors styrelse säger i ett uttalande klubben är överens med spelaren själv men att Polonia Warzawas president, där Adrian Mierjezewski spelar vill inte sälja sin stora stjärna men allt har ett pris och därför ska Trabzon sätta sig ner en sista gång vid förhandlingsbordet med Polonia för att lösa det hela.

Adrian Mierjezewski som värderas till 1,5 miljoner Euro av Transfermarkt gjorde 7 mål på 27 matcher under den gångna säsongen i polska ligan. Om affären blir av så blir det den fjärde polska spelaren som Trabzonspor värvar under det senaste året efter värvningarna av tvillingarna Pawel- och Piotr Brozek och mittbacken Arkadiusz Glowacki.

Men om nu affären däremot inte skulle bli av så har Trabzonspor andra alternativ.

Samtidigt vill klubben inte göra samma misstag som med Egemen Korkmaz, Ceyhun Gülselam och Selcuk Inan som alla tre lämnade Trabzonspor efter säsongens slut då deras kontrakt gick ut.

Därför har klubben redan nu börjat förhandla om en förlängning angående spelarna: Burak Yılmaz, Engin Baytar och Onur Kıvrak.