Atila Turan klar för Sporting!

Den franska spelaren Atila Turan som har turkiskt påbrå skrev igår på ett femårskontrakt med den portugisiska klubben Sporting Lissabon. Sporting tror så mycket på honom att han har en köpklausul i sitt kontrakt på 30 miljoner Euro, dvs om ett lag lägger ett bud på 30 miljoner Euro så måste Sporting tacka ja till erbjudandet.

Atila var under en kort period en av Europas hetaste fotbollsämnen under förra säsongen när han kopplades samma med en flytt till Barcelona. Han spelade förra säsongen för Grenoble i den franska andra divisionen där han gjorde 3 mål på 22 matcher. Han är 19 år gammal, trivs allra bäst på vänsterkanten och trots hans turkiska påbrå så har han valt att spela för de franska ungdomslandslagen.

Läs mer om Atila Turans övergång på Sportings Lissabons officiella hemsida eller på Sporting Lissabons sida på Svenska Fans.

LÄS OCKSÅ:
Atila Turan till Fener?

Atila Turan till Barca?

Inte redo för att flytta än