Bangura kan bli KLAR idag!

Som en av våra läsare skrev här på sidan igår så var Bursaspors tränare Ertuğrul Sağlam tillsammans med klubbens chefscout Erkan Kamat på plats på Råsunda igår kväll för att se matchen mellan AIK och Kalmar. En match som AIK vann med 2-1 och där Teteh gjorde en bra insats ifrån sig.

Nu rapporterar turkiska medier att Ertuğrul Sağlam hade ett kort möte med representanter ur AIK’s ledning efter matchen men att han nu återvänt till Turkiet samtidigt som Erkan Kamat fortfarande är kvar i Stockholm för ett eventuellt slutföra affären.

Ertuğrul Sağlam kommer nu att ta ett snack med Bursaspors president İbrahim Yazıcı som förväntas ge klartecken för en affär, så länge prislappen inte blir för hög.

Bursaspor borde göra ett försök i att värva Mohamed Bangura också. Eller så blir det kanske så att det blir Mohamed som värvas in och inte Teteh, med tanke på att han också är en duktig spelare.