BJK är i Spanien

Besiktas är i Spanien där laget imorgon kommer att delta i en turnering med Granada FC och Atletico Madrid. Det som är speciellt med den här turneringen är att matcherna spelas i 45 minuter var och att alla matcher spelas under en och samma kväll.

Matchschemat
21.00 Granada CF – Atletico Madrid
22.00 Atletico Madrid – Beşiktaş
23.00 Granada CF – Beşiktaş

Matcherna kommer att direktsändas på Euro Futbol (D-Smart).

Följande spelare fanns med på resan till Spanien: Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Mehmet Akyüz, Muhammet Demirci, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan, Sidnei, Fabian Ernst, Hugo Almeida, Bebe, Simao Sabrosa, Ricardo Quaresma, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Filip Holosko.

* Mustafa Pektemek och Guti saknas pga skador.

***

Dessutom kan vi rapportera om att Ersan Gülüm som skadades sig under Besiktas’ läger i Österrike har opererats och nu väntar en lång tid på väg tillbaka till fotbollen.