Cardiff lägger bud på Kenny Miller *UPPDATERAD*

Under den senaste tiden så har det cirkulerat ett rykte i turkisk media om att Kenny Miller är på väg bort från Turkiet, då han inte verkar trivas i landet men det har senare visat sig att det är Millers fru som inte trivs där och nu kommer det uppgifter om att Miller är mycket nära på att lämna Bursaspor för spel i en klubb i Storbritannien.

I början ryktades det om att han skulle återvända till Glasgow Rangers men det senaste är att Cardiff City FC från engelska andra divisionen ska ha lagt ett seriöst bud på 1 miljon Pund på den skotske anfallaren, som gjorde 5 mål på 15 matcher under sin debutsäsong i Bursa.

UPPDATERING:

NTV Spor skriver att Cardiff har nu kommit överens med Kenny Miller, vilket mer eller mindre betyder att det är bara en tidsfråga innan affären blir officiell.