Eboue väldigt nära GS plus nya rykten om Adebayor

Enligt den engelska tidningen Guardian så har Galatasaray lagt ett bud på 4 miljoner Euro för Emmanuel Eboue som Arsenal sägs vara mycket nära att acceptera. Dessutom säger röster att Galatasaray inte tänker höja deras bud ytterligare, utan att 4 miljoner Euro är det högsta man tänker erbjuda för Eboue.

Samtidigt fortsätter ryktena om Emmanuel Adebayor och Galatasaray. Manchester City vill ha 15 miljoner Euro för anfallaren men GS sägs vara villiga ett betala 10 miljoner Euro.

Om Galatasaray inte kommer överens om ett köp så kommer klubben istället att börja förhandla om ett lån istället. Fatih Terim sa också i videointervjun med LigTV häromdagen att klubben inte tittar efter de dyraste spelarna.

Adebayor ska till och med ha träffat den tidigare Galatasaray-anfallaren Shabani Nonda för att fråga om Turkiet, Istanbul och Galatasaray. Adebayor och Nonda var lagkamrater i Monaco under ett par år i början av 2000-talet.

LÄS OCKSÅ:
Säsongen har startat för GS!
Ünal Aysal spänner musklerna

”Det kommer inte att stanna vid Melo”

Nästa stjärna på väg in?

Ünal Aysal vill fylla arenan med stjärnspelare