Emenike om varför han lämnar Turkiet och Fenerbahce

Kort efter att övergången till Spartak Moskva blivit officiellt så förklarade Emmanuel Emenike till FBTV om varför han lämnar Fenerbahce: “Trots att jag ville fortsätta i Fenerbahce så gick det inte till slut. Jag har inte mått bra psykiskt av det som har hänt.

Och fortsätter: “Jag är mycket ledsen. Alla omkring klubben har stöttat mig något jag uppskattar väldigt mycket och trots den korta tiden i klubben så fick jag en speciell relation med tränaren Aykut Kocaman.

Emmanuel Emenike sa också att han ville göra så mycket för Fenerbahce men att det inte gick att leva- och spela fotboll i ett land där han har varit med om många galna saker. Han förklarar vidare att alla de senaste händelserna har gjort honom mycket ledsen och spiken i kistan var när han fick sitta fängslad i fyra dagar för sin inblandning i mutskandalen.

Jag vill tacka alla er för ert stöd. Och jag kommer att sakna er allihop från mina lagkamrater till fansen.

LÄS OCKSÅ:
OFFICIELLT: Emmanuel Emenike såld till Spartak Moskva!
Emenike på väg bort?
Emenike & Sezer tillbaka i träning
Emenikes mål mot Argentina! *VIDEO*
Välkommen till Fenerbahce, Emmanuel Emenike!
OFFICIELLT: Emmanuel Emenike till Fenerbahce!
Varför spelade han inte mot Fenerbahce?
Karabüks president: “Det är inte sant”
Hur gammal är han egentligen?
Emenike nobbades av turkiska klubbar innan han skrev på för Karabükspor
SILLY SEASON: Emenike till AC Milan!!!???