Första träningen avklarad

I skuggan av anhållningarna i Turkiet drog Galatasaray igång sitt träningsläger i Österrike. Första träningen genomfördes i morse på ett bra sätt enligt rapporterna och trevligt var det att se Johan Elmander på plats, som min kära kollega skrev om tidigare idag.

Ujfalusi, Aykut och Johan tränade vid sidan av laget tillsammans med en fystränare.

Klockan 17:30, svensktid, kommer man att hålla sin andra träning för dagen. Rapporter säger även att Fatih Terim efter första träningen har hållit ett möte med spelarna för att klargöra diverse regler som spelarna ska hålla sig till. Terim vill ju hitta Galatasarayandan igen och då gäller det att spelarna följer dem disciplinära regler som Terim har satt upp.

Lite tråkigt är att inte fler nyförvärv har anlänt, speciellt är målvaktsfrågan mycket spännande. Cana blev kvar i Istanbul vilket ökar sannolikheten för att han hamnar i Lazio, samtidigt som Musulera kommer till Galatasaray. Men vi får se vad som händer, det är ett tag kvar till fönstret stänger…