“Jag tror inte på något sånt”

LigTV ringde upp Sivasspors tränare Riza Calimbay tidigare under dagen för att höra hans tankar kring dagens stora massgripande inom turkisk fotboll där bland annat den tidigare Sivas-målvakten Korcan Celikay finns bland de anhållna. Riza började med att säga att han var ledsen över det som har hänt. Han berättade vidare att anledningen till att de utländska spelarna i Sivasspor inte fick ledigt inför den sista omgången, vilket de hade begärt var pga något sånt här inte skulle ge. Vidare gav han sin syn på målvakten Korcans agerande i samband med Selcuk Sahins mål i den sista omgången. “Jag tror och hoppas på att Korcan inte är inblandad i något sånt här. Volkan Demirel i Fenerbahce har också släppt in ett liknande mål. Jag är rätt så säker på att det här kommer att lösa sig.

Målet som det snackas om