Spelarna återvänder till Istanbul

Tidigt under förmiddagen så tränade spelarna en sista gång på den nya träningsanläggningen innan man senare under dagen kommer att återvända till Istanbul.

I Istanbul kommer man att fortsätta försäsongen på Can Bartu träningsanläggningen innan man den 13 Juli sätter sig i flyget för att resa till Belgien där träningsmatcher mot Standard Liege och Twente väntar. Vilka som kommer att följa med på resan kommer att komma upp på officiella hemsidan om någon dag.

Det kan mycket väl bli så att under tiden spelarna befinner sig utomlands så kan förbundet ta ett beslut om klubbens framtid.

Men än så länge är siktet fortfarande inställt på att spela i Champions League till hösten.

Och det är lika bra då spelarna måste fokusera på sitt arbete på bästa möjliga sett. Sen när ett beslut är taget så får man anpassa sig efter det beslutet.

Jag kan även rapportera om att både Niang och Emre redan har åkt tillbaka till Istanbul för att undersöka sina skador som de har fått under lägret.

Dessutom deltog inte Alex, Ugur Boral, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal och Emenike i dagens träning pga lättare skador. Spelarna har tränat hårt under flera dagar med två träningspass om dagen och flera av spelarna är därav slitna och är i behov av återhämtning för att inte drabbas av onödiga skador.