TFF mötte UEFA: Ligan kan skjutas upp!

Det turkiska fotbollsförbundet (TFF) var tidigare under måndagen i ett möte med UEFA på deras huvudkontor i Schweiz.

Meningen med det här mötet var att klargöra hur mutskandalen i turkisk fotboll ser ut.

Förbundets vice-ordförande Lutfi Arıboğan (bilden) som pratade med medierna efter mötet sa att UEFA hade full förtroende för det turkiska fotbollsförbundets arbete och UEFA klargjorde även att det är det turkiska fotbollsförbundet som styr- och bestämmer i den här utredningen.

Det som väntar närmast nu är att TFF ska få ta del av åklagarens arbete och det är något som man förväntas göra under de kommande dagarna. Först då, när förbundet har tagit del av den här utredningen så kommer man att sätta sig ner i ett möte för att ta en hel del beslut om vad som ska hända klubbarna som är indragna i mutskandalen.

Det här innebär även att starten av Spor Toto Süper Lig kan skjutas upp.

Läs en kort notis om det här mötet på UEFA’s officiella hemsida.