Besiktas förhandlar med en fotbollsfond *UPPDATERAD*

Besiktas meddelar via sin officiella hemsida att klubben har inlett förhandlingar med en fotbollsfond i Irland vid namn Quality Football Ireland Limited för att diskutera de ekonomiska rättigheterna kring tre av sina bästa unga spelare: Muhammet Demirci, Necip Uysal och Atınç Nukan.

UPPDATERING:

Mer information om Besiktas’ förhandling med fonden Quality Football Ireland Limited har kommit fram under dagen.

Quality Football Ireland Limited köper upp femtio procent av rättigheterna till spelarna och när eller om de säljs vidare i framtiden så kommer båda parterna att dela på intäkterna. Under tiden spelar trion som vanligt i Besiktas.

Just nu spekuleras det i turkisk media att fonden erbjuder 3,5 miljoner Euro för delägarskapet men Besiktas sägs vilja ha 4,5 miljoner Euro.