Bursaspor har inte gett upp Bangura

Efter avancemanget i Europa League där Anderlecht väntar i sista kvalomgången sa Ertugrul Saglam att han fortfarande vill se två nyförvärv i laget. Sedan tidigare hade Bursa mer eller mindre gjort klart med Romaric från Sevilla och dessutom var klubben på jakt efter AIK’s anfallare Tetteh Bangura. Men pga spelarnas höga priser så blev övergångarna inte av.

Men nu säger en del rykten i turkiska pressen att Bursaspor inte har gett upp Bangura utan man kommer att göra ett sista försök att värva anfallaren från AIK.

Om det nu ändå inte skulle bli klart med Bangura så kommer Bursaspor troligtvis att försöka värva en annan anfallare, då klubben söker en ersättare till Kenny Miller, som lämnade laget för Cardiff City. Tidigare har det även ryktats om nigerianen Kim Ojo från Brann i norska ligan men både spelaren och hans klubb dementerar uppgifterna om att han skulle vara på väg bort.