Fenerbahce är på gång: Två utländska spelare ska värvas!

Enligt LigTV’s senaste rapport om läget i Fenerbahce så har Aykut Kocaman sagt att första delen av försäsongen var inte alls positiv för laget men att han nu är säker på att Fenerbahce kommer att starta ligan som regerande mästare och klubben kommer därför nu att börja arbeta utifrån det. Två utländska spelare ska in innan transferfönstret stänger och högst på önskelistan finns en försvarare. Dessutom kan det bli aktuellt med en utländsk anfallare, då Emenike har lämnat klubben.

LigTV rapporterar vidare att Daniel Güiza nyligen har varit hemma i Spanien och att en flytt till den spanska ligan är aktuell men att Fenerbahce inte tänker sälja honom för mindre än 3 miljoner Euro. Och ryktet om att det skulle finnas en Issiar Dia-kris stämmer inte. Dia som missade flyget till Turkiet efter att ha varit på semester hemma i Senegal är nu tillbaka i Istanbul och han kommer nu att bötfällas för att ha missat två dagars träningar och för att han inte rapporterade klubben om att han missade flyget.