Gregorio Manzao: Forlan går till Inter!

Efter att Inter nu sålt Eto’o till ryska Anzhi så har man hittat sin ersättare, Diego Forlan. Den senaste veckan tog ryktena en stor fart där uttalanden från agenten sade att spelaren ville till Galatasaray, men har nu istället bestämt sig för Inter. Atletiocs tränare, Gregorio Manzao sade till AP att spelaren inte var uttagen i truppen inför matchen mot Osasuna då spelaren är inom några timmar klar för Inter.

Galatasaray som nu lär få sikta sig in på en ny anfallare, kan stryka Forlan. Av Podolski lär det inte bli någon affär av då Köln kräver alldeles för mycket (15 miljoner euro). Ünal Aysal som har sagt att man ska värva in några stornamn och helst vill ha in en anfallare kanske siktar in sig på Arsenals Nicklas Bendtner som har bekräftats av Wenger att han är till salu.