Kim Ojo istället för Teteh Bangura?

Bursaspor försökte värva in Teteh Bangura som ny anfallare till klubben men AIK ville ha uppemot 4 miljoner Euro för sin spelare medan Bursa var villiga att betala runt 2,5 miljoner Euro. Och nu verkar det som om Bursaspor har lagt Teteh på is och vänt blicken mot den norska ligan istället. Enligt de senaste uppgifterna i turkisk press så befinner sig Bursaspors värvningskommitté i Norge just nu för att förhandla med Brann angående deras anfallare, den 22-årige nigerianen Kim Ojo som har öst in mål i Norge de senaste åren. I år har han gjort 10 mål på 14 matcher för Brann i den norska högsta ligan.

Samtidigt kommer också uppgifter om att Bursaspor har även gett upp Sevilla-spelaren Romaric som i stort sett var klar för en flytt till klubben.

LÄS OCKSÅ:
Affären kan stoppas