Lukas Podolski till Galatasaray? *UPPDATERAD #3*

NTV Spor, som är en av Turkiets mest trovärdigaste källor uppger ikväll att Galatasaray har kommit överens med Lukas Podolski om ett fyraårskontrakt värt 3,5 miljoner Euro.

Representanter för Galatasaray kommer snart att sätta sig vid förhandlingsbordet med Köln och hoppas kunna göra klart med Podolski inom de kommande dagarna.

Podolski som fanns med i Kölns två första matcher i Bundesliga fanns inte med ikväll när laget spelade 1-1 mot Kaiserslautern på hemmaplan. Han är inte avstängd men om det beror pga en skada eller om en flytt till Turkiet ligger nära till hands kan man bara spekulera i.

NTV Spor skriver även att Galatasaray har haft seriösa samtal med Forlan, Adebayor och Drogba men att deras lönekrav har stoppat övergångarna.

Transfermarkt värderar Lukas Podolski till 15 miljoner Euro.

Om Podolski säger ja till en flytt så får man gratulera Galatasaray till en mycket bra värvning.

UPPDATERING:
Ali Gürsoy och Bülent Tulun från Galatasarays ledning befinner sig just nu i Köln för att förhandla om Lukas Podolski men de första rapporterna säger att Köln ska ha tackat nej till ett erbjudande på 9 miljoner Euro då klubben vill ha mer pengar för sin spelare.

UPPDATERING 2:
LigTV uppger att Köln har nobbat Galatasarays bud på 9 miljoner Euro på Lukas Podolski.

UPPDATERING 3:
Köln publicerade tidigare under dagen ett meddelande på sin hemsida om att klubben hade mottagit ett bud från Galatasaray men att klubben inte har några planer på att sälja sin storstjärna. Samtidigt ryktas det om att Lukas Podolski själv vill lämna Köln så det sista är troligtvis inte sagt i det här.

LÄS OCKSÅ:
Fatih Terims transferlista?