Besiktas på väg att låna anfallare från Braga *UPPDATERAD*

NTV Spor meddelar att Besiktas är mycket nära att göra klart med den 28-årige brasilianske anfallaren Rodrigo José Lima Dos Santos, med artistnamet Lima som kommer närmast från Braga i Portugal. Han flrväntas anlända till Istanbul inom 1-2 dagar för att skriva på ett lånekontrakt med Besiktas. Lima spelade förra säsongen 28 matcher i portugisiska ligan och gjorde 6 mål samt 8 målgivande passningar. I Europa League gjorde han 5 mål på 10 matcher.

Besiktas’ tränare Carlos Carvalhal sa efter gårdagens seger mot Alania i kvalet till Europa League att klubben hade en anfallare högst upp på listan och hans uttalande ser nu ut att bli verklighet.

UPPDATERING:
Besiktas ville först låna Lima från Braga men nu vill den portugisiska klubben istället sälja honom till Besiktas för 5 miljoner Euro men Besiktas’ ledning är villiga att betala runt 3 miljoner Euro för en affär.