OFFICIELLT: Culio till Orduspor!

Juan Emmanuel Culio har nu skrivit på ett låneavtal med Orduspor som sträcker sig över den kommande säsongen.

LigTV skriver på sin hemsida att Orduspor lånar in mittfältaren Juan Emmanuel Culio från Galatasaray. I låneavtalet står det också att Orduspor har första rätten att köpa loss Culio efter säsongen.

Orduspors president Nedim Türkmen säger i en intervju med NTV Spor att klubben har kommit överens med Juan Culio, som förväntas anlända till staden under måndagen för att skriva på kontraktet. Därefter så kommer han förhoppningsvis att sluta upp med de övriga i laget som är på träningsläger i Bolu.

Först kom uppgifter om att Orduspor skulle låna Juan Emmanuel Culio från Galatasaray under en säsong, men nu meddelar Orduspor via sin hemsida att Culio har skrivit på ett fyraårskontrakt med klubben. Några uppgifter om pengar finns inte med i meddelandet.

Orduspor skriver på sin hemsida att Culio har kommit överens om ett fyraårskontrakt med klubben men nu skriver Galatasaray att Culio inte har sålts till Orduspor, utan har lånats ut med köpoption. Vidare står det i meddelandet att Orduspor får betala 350 000 Euro för att låna Culio. Om klubben sedan vill köpa loss honom så kostar det ytterligare 1 550 000 Euro.

LÄS OCKSÅ:
Volkan Balli lämnar Orduspor!

Culio & Stancu på väg ut

Orduspor fortsätter att värva

Tysk försvarare klar för Orduspor

Hagis värvningar på väg bort