SILLY SEASON: Niang till Atletico och Alex samt Andre Santos till Spartak Moskva

Enligt den spanska tidningen AS så kan Mamadou Niang vara på väg till Atletico Madrid.

Den spanska klubben har just nu den colombianske anfallaren Falcao från Porto högst upp på sin lista men om den övergången inte skulle bli av så kommer man att vända blickarna mot Turkiet.

Samtidigt skriver italienska medier att Spartak Moskva, som nyligen gjorde klart med Emmanuel Emenike även vill värva Fenerbahces lagkapten Alex de Souza och ytterbacken Andre Santos. Men att Alex skulle lämna Fener är inte så troligt, men han publicerade faktiskt ett meddelande på sin officiella hemsida för en tid sen där han antydde att om Fenerbahce fälls för sin inblandning i mutskandalen så kan han lägga skorna på hyllan. Om det händer så är det mer troligt att Alex flyttar hem till Brasilien än fortsätter sin karriär i Europa.