Tunay Torun: Bundesliga är mitt förstaval!

21- årige Tunay Torun som numera spelar i Hertha Berlin, berättar varför det blev en flytt till en annan Bundesliga klubb än en flytt till Turkiet.

Jag är 21 år gammal och jag vill lyckas och slå igenom stort i Bundesliga. Det var därför jag valde att flytta till en annan klubb inom ligan än att spela i Turkiet. Självklart vill jag en dag spela för en klubb i Istanbul och bo i staden.”

Vart skulle han vilja ta vägen efter tiden i Bundesliga innan det blir Turkiet?
Jag skulle vilja spela för Barcelona i framtiden. Det skulle vara en dröm att få spela med Barcelona-tröjan. Får man ett bud från dem skulle nog ingen förkasta det, man hade sprungit till dem.”

Tunay kopplades ihop med Besiktas, Galatasaray och Trabzonspor en lång tid under sommaren.

Vidare sade Tunay att hans landslagsval var ganska klart redan vid tidig ålder. Vid 15 års åldern hade han bestämt sig för det turkiska landslaget och trivdes ganska bra och är idag tacksam för allt de har gjort för honom.