Sota: “Vi kunde ha gjort ännu fler mål”

Kayserispors tränaren Sota Arveladze var mycket glad efter gårdagens storseger mot Sivasspor och sa samtidigt att det finns fler saker att förvänta sig från hans lag den kommande tiden.

Sota tyckte att tempot var rätt så låg i den första halvleken men att det var de som ändå kontrollerade matchen: “2-1 var ett bra resultat för oss efter den första halvleken. Vi mötte ett bra lag som var farliga med sina kontringar men efter tre mål i den första halvleken så förändrades spelet totalt inför den andra.

Sota var nöjd med lagets spel i den andra halvleken: “I den andra halvleken så gjorde vi ett par mål och med lite bättre spel så kunde vi ha gjort ännu fler mål. Jag är mycket glad över att vi kunde göra så många mål på hemmaplan. Men vi är inte nöjda med det här. Det kommer fler matcher i framtiden. Vi är glada över resultatet, men vi kan spela ännu bättre fotboll framöver. Vi har ett hårt arbete framför oss.