Nuri visar upp sina språkkunskaper

Efter debuten mot Osasuna för två veckor sen så visade Nuri Sahin upp imponerande språkkunskaper då han gav intervjuer på tre språk efter matchen: Engelska, tyska och spanska. Och efter matchen mot Dinamo Zagreb i tisdags så fortsatte han att visa upp sin imponerande spanska.

I samband med att Nuri blev klar för en flytt till Real Madrid så fick han också frågan om hur det var med spanskan och hans svar blev då: ”Jag och min fru går redan på spanska språkkurser sen fjorton månader tillbaka men det har ingenting med Real Madrid att göra. Men jag tror inte att det blir några problem med språket där.”

Presskonferensen innan matchen (Engelska)

Intervju med Marca TV efter matchen (Spanska)

Intervju med TeleMadrid efter matchen (Spanska)

Intervju med Real Madrid TV efter matchen (Spanska)