SENASTE NYTT: GUTI LÄMNAR BESIKTAS! *UPPDATERAD*

Lig TV publicerade alldeles nyss en “sista-minuten-nyhet” där man skriver att Besiktas och Guti har kommit överens om att bryta kontraktet i förtid.

Enligt uppgifterna så får Guti, som tjänar 2,7 miljoner Euro per år, hälften av sin årslön för att bryta kontraktet i förtid.

Guti, som under sommaren 2010 blev Besiktas’ största värvning genom tiderna lämnar därmed Turkiet efter 1,5 år. Kolla in Lig TV’s videoklipp avskedsvideo till honom.

När han kom till Istanbul så möttes han av tusentals supportrar men när han lämnade Istanbul så gjorde han det ensam. Den stora anledningen till varför Guti lämnar Besiktas i förtid sägs vara att han är missnöjd med tillvaron i både klubben och Turkiet. Guti ska själv ha sagt att när han först anlände till Turkiet och Besiktas så var han mycket glad och såg fram emot att spela för klubben men att han nu är olycklig och vill därför lämna.

UPPDATERING:
Besiktas publicerade sent igår ett meddelande på sin officiella hemsida om att förhandlingarna med Guti om att bryta hans kontrakt i förtid har dragit igång.

LÄS OCKSÅ:
LIG TV: Guti kan lämna Besiktas inom några dagar!!! *UPPDATERAD*

Guti kommer allt närmare en flytt från Besiktas