Trabzonspor ny tvåa i tabellen

Trabzonspor skapade massor med målchanser i hemmamatchen mot Kayserispor och hade kunnat göra betydligt fler mål men slutresultatet stannade vid 2-1 sedan Burak Yilmaz (vem annars?) gjort två nya mål för klubben. Med tanke på att Galatasaray, Istanbul B.B. och Besiktas alla missade chansen att gå upp på andra plats så smet Trabzonspor förbi alla och gick upp som ny tvåa, två poäng efter Fenerbahce i den mycket jämna tabellen, där det skiljer fyra poäng mellan ettan och sjuan.

Burak blev egentligen tremålsskytt i matchen men hans frisparksmål godkändes aldrig då ingen av domarna såg att bollen var över mållinjen. I slutet av matchen reducerade Kayserispor genom James Troisi. Emir Kujovic som gjorde mål i bortamatchen mot Trabzonspor förra säsongen fanns inte med i Kayserispors matchtrupp.