Agenten hindrar ännu en övergång för Bobo

Besiktas tidigare anfallare Bobo, nu i Cruzeiro var enligt uppgifter mycket nära en övergång till Bursaspor. Förhandlingarna var i gång men övergången stoppades i sista stund sedan det blivit känt att Bobos agent Juan Figer skulle ha en summa pengar.

Bursaspors president Ibrahim Yazici meddelar att klubben valde att backa eftersom man inte ville sätta klubben i den ekonomiska situationen.

Det är inte första gången som Juan Figer stoppar en övergång för Bobo. När Bobos kontrakt med Besiktas gick ut efter förra säsongen, efter att ha varit i klubben i över fem år så ville Besiktas förlänga kontraktet med honom, men Figer strulade till det för honom genom att begära en alldeles för hög lön, som Besiktas inte var redo att betala.

När det sedan blev klart att Bobo skulle lämna Besiktas ville tyska Wolfsburg värva honom men även då begärde Figer en hög lön som Wolfsburg inte gick med på att betala, vilket hindrade en övergång.