Match mot Gaziantepspor

Fenerbahce avslutar nittonde omgången av turkiska ligan genom att ta emot Gaziantepspor på hemmaplan. Om ni minns tillbaka till förra säsongens match lagen emellan på SSS så vann Fener en mycket tuff match sedan Andre Santos avgjort i den 94:e minuten. Då var poängen viktiga i jakten på ligaguldet. Idag är poängen viktig i jakten på Galatasaray.

Aykut hoca kommer troligen att ställa upp med samma elva som senast mot Orduspor med två undantag och det är att lagkaptenen Alex är tillbaka från skada. Dessutom är Emre avstängt. Mehmet Topuz förväntas bli den som ersätter Emre i mitten och Özer tar troligen plats ute till höger om mittfältet.

Jag hade gärna sett Aykut hoca ge Orhan Sam chansen istället för GG på högerkanten då GG inte alls går att känna igen den här säsongen. Det hade varit kul att se vad Orhan går för. Dessutom hade jag också velat se Aykut hoca ge chansen till en anfallare från A2-laget istället för Semih eller Bienvenu då även dessa verkar helt ut slag för tillfället.

Ibland kan det vara bra att bänka ordinarie spelare till förmån för reservspelare. På det här viset känner reserverna sig mer delaktiga i laget. Att de är med och konkurrerar om en plats i laget och dessutom kan spelare som i vanliga fall inte spelar bra vakna upp efter ett par matchers vila.