Quaresma kan bli borta i flera veckor till

När Ricardo Quaresma skadade sig under matchen mot Manisaspor i början av December rapporterades det om att han skulle vara borta resten av året och göra debut tidigast efter nyår men hans skada har inte läkt som beräknat och nu kommer uppgifter om att Quaresma troligen kommer att missa flera veckor till.

I värsta fall blir han borta hela januari vilket innebär att han missar sex matcher, inklusive en cupmatch.

Förutom Quaresma så är även Roberto Hilbert och Mehmet Aurelio skadade i Besiktas och bägge uppges vara borta i flera veckor till.

Men glädjande för Besiktas är att spelare som Bebe och Ersan Gülüm förväntas göra comeback snart. Dessutom gjorde Simao comeback i den senaste matchen mot Eskisehirspor efter att ha varit borta sen slutet av november.