Sjunde raka segern för Galatasaray

Galatasaray tog sin sjunde raka seger och befäste samtidigt sin serieledning när Istanbul B.B. besegrades på hemmaplan med 4-1. Den talangfulle mittfältaren Emre Colak visade vägen med ett jätteskott i inledningen av matchen men IBB lyckades kvittera en liten stund senare genom Edin Visca. 1-1 stod halvleken ut men Galatsaray med en spelare mer, sedan Pierre Webo blivit utvisad i slutet av den första halvleken tryckte på i den andra halvleken, gjorde ytterligare tre mål i matchen (Emre Colak, Milan Baros och Selcuk Inan) och vann till slut med 4-1.

Johan Elmander spelade i 71 minuter för Galatasaray och Samuel Holmén spelade i 82 minuter för IBB.

Om Galatasaray går bra just nu så går Istanbul B.B. nästan lika dåligt. Sedan Arif Erdem tog över tränarrollen efter Abdullah Avci har laget endast vunnit en match på de åtta senaste och dagens förlust var andra matchen i rad som laget släppte in fyra mål.