Femte raka hemmasegern för Karabükspor

Kardemir Karabükspor tog sin femte raka hemmaseger när laget under söndagskvällen besegrade Fenerbahce, som åkte på sin tredje raka förlust, med 2-1. Florin Cernat gav Karabükspor ledningen i slutet av den första halvleken, med sitt åttonde mål för säsongen, efter att ha fått en underbar passning från Miroslav Stoch??? och bara någon minut senare, utökade Birol Hikmet ledningen till 2-0 innan domaren blåste av för paus.

I den andra halvleken tryckte Fenerbahce på offensivt men det var hemmalaget som skapade målchanserna. Fenerbahce skulle dock reducerade genom ett frisparksmål av Alex de Souza och brassen hade också chansen att kvittera på straffspark lite senare men sköt istället i stolpen.

Karabükspor som för ett par veckor sedan såg ut som ett slaget lag har gjort nästintill underverk den senaste tiden och plockat hem 19 poäng av 24 möjliga och ligger just nu precis ovanför nedflyttningsstrecket.