Teteh Bangura återigen målskytt *VIDEO*

När Teteh Bangura värvades till Bursaspor innan säsongen drog igång efter att ha gjort succé i AIK för runt 3 miljoner Euro var förväntningarna på honom rätt så höga men succén som han upplevde i Sverige har uteblivit pga olika anledningar. Han har varit skadad och dessutom har hans brors död stört en del av fotbollen.

Men under söndagseftermiddagen fick Teteh Bangura återigen känna på hur det känns att göra mål när han fastställde slutresultatet 1-3 i slutminuterna mot Manisaspor. Senast han gjorde mål innan matchen mot Manisa var mot Gaziantepspor den 22:a december.

Teteh har nu gjort 5 mål på 16 matcher i turkiska ligan den här säsongen.

Och den som stod i målet när han gjorde mål var den tidigare Häcken- och Malmö-försvararen Jimmy Dixon som fick dra på sig målvaktskläderna sedan Manisaspors målvakt Ilker Avcibay blivit utvisad efter att ha tagit bollen med händerna utanför straffområdet. Manisaspor hade då redan använt sig av sina tre byten.