Bursaspor vann igen

Manisaspor segersvit efter förra veckans seger mot Ankaragücü blev kortvarig. Under söndagen åkte laget på stryk mot Bursaspor, som vann igen efter två matcher, med 1-3 på hemmaplan. Manisa har efter en lovande start i ligan fallit allt längre ner i tabellen och är nu på allvar inblandad i bottenstriden efter endast en seger på de fjorton senaste ligamatcherna.

Bursaspor kan däremot blicka uppåt i tabellen och är endast fyra poäng från den sista platsen i det andra playoff-systemet.

Varken Labinot Harbuzi (Manisaspor) och Gustav Svensson (Bursaspor) fanns med i sina lags matchtrupper men Jimmy Dixon spelade från start för Manisa och Teteh Bangura fick hoppa in den sista kvarten.

Teteh Bangura var också den som fick sätta det avgörande 3-1 målet för Bursaspor, hans femte mål i turkiska ligan den här säsongen. Senast han nätade för Bursa innan målet mot Manisa var mot Gaziantepspor den 22:a december förra året.