U17-landslaget besegrade Ukraina

Ukrainas U17-landslag är just nu på besök i Turkiet och staden Antalya där två matcher mot Turkiets dito står på schemat. Den första matchen spelades under tisdagen, en match som Turkiet gick segrande ur med 3-2 efter mål av Recep Niyaz, Anil Koc och Irfan Can Kahveci.

Hakan Tecimer är förbundskapten för Turkiets U17-landslag och han har tagit ut följande trupp; Atabey ÇİÇEK, Alaaddin OKUMUŞ, Mustafa Serkan KOPARAN, İrfan Can KAHVECİ (Gençlerbirliği), Muhammed DEMİRCİ, Ümit KARAAL (Beşiktaş A.Ş.), Okan KOCUK, Mustafa Batuhan ALTINTAŞ (Bursaspor), Recep NİYAZ, Semih ERGÜL (Fenerbahçe A.Ş.), Muhammet Mahmut EMİR, Rahman Buğra ÇAĞIRAN (Trabzonspor A.Ş.), Muhammed Birkan TETİK (Galatasaray A.Ş.), Murat DEMİR (Manisaspor), Emre TAŞDEMİR (MKE Ankaragücü), Turhan Alper TURGUT (Adanaspor A.Ş.), Taylan ANTALYALI (Bucaspor), Zahid KAYA (Göztepe A.Ş.), Tolga AKTAY (Adana Demirspor), Alihan İDİKUT (Çorumspor), Yavuz KOÇ (Beypazarı Şekerspor), İsmail KÖSE (Turgutluspor), Burhan YILDIZ (İstanbulspor A.Ş.), Hasan Can ŞAY (Tarsus İdman Yurdu), Özgür ÖZDEMİR (Eintracht Frankfurt), Anıl KOÇ (Royal Standard De Liege).

Två av Turkiets största talanger; Muhammed Demirci från Besiktas och Recep Niyaz från Fenerbahce ingår i truppen. Trots att bägge är bara 17 år gamla (födda 1995) har de redan fått prova på spel i klubbarnas A-lag, vilket är väldigt ovanligt när det kommer till turkisk fotboll, speciellt i de tre stora.

Andra matchen mellan länderna spelas imorgon, torsdagen den 23:e februari.