Emir Kujovic troligen tillbaka i startelvan mot IBB

Emir Kujovic tillsammans med Kayserispors stora stjärna Nordin Amrabat.

Aftonbladet har påbörjat en ny artikelserie sen en tid tillbaka där Sportbladet intervjuar kända och okända svenska fotbollsproffs i Europa. Fredagen den 2:a Mars hade turen kommit till Kayserispors anfallare Emir Kujovic.

Det är en läsvärd artikel där Emir ger sin syn på fotbollen i landet. Så här sa han om tränaren Shota Arveladze under intervjun: “Han har själv varit anfallare och hade liknande bollträff. Han säger att jag måste komma till avslut ofta och använda den. Att jag bara behöver peta åt sidan och sedan har jag sån snärt att det blir farligt om jag träffar mål.

Läs artikeln i sin helhet här!

Två dagar efter att intervjun publicerades mötte Kayserispor, Manisaspor på hemmaplan, där Emir fick inleda på bänken men han kom in redan i slutet av den första halvleken och var en av de som såg till att Kayserispor vann matchen med 2-0.

När Kayserispor möter Istanbul B.B. på bortaplan under lördagseftermiddagen så kommer Emir Kujovic troligen att återigen finnas med från start efter sin fina insats i den förra matchen.

Se Emir Kujovics matchavgörande insats mot Manisaspor