Orduspor och Besiktas delade på poängen

Den rumänske landslagsanfallaren Bogdan Stancu gav Orduspor ledningen i slutet av den första halvleken när han på inlägg från Juan Emmanuel Culio nickade in sitt tionde mål för säsongen. Besiktas kvitterade i den andra halvleken genom inhopparen Edu som fick till ett mäktigt skott ett par meter utanför straffområdet. Efter kvitteringsmålet tryckte båda lagen på för ett segermål och skapade även målchanser, dock utan resultat.

Orduspor har sen Hector Cuper tog över tränarjobbet i klubben inte förlorat på hemmaplan (7 matcher: 5 segrar och 2 oavgjorda). Senast laget förlorade var mot Galatasaray den 16:e december förra året. Besiktas i sin tur har inte vunnit på fem tävlingsmatcher och har under de åtta senaste matcherna i ligan endast vunnit en gång.

Med fyra omgångar kvar så kämpar Besiktas vidare för att säkra en plats i Playoff-serien medan Orduspor fortfarande har en chans att nå Playoff B.