Bursaspor “slog ut” Sivasspor

Bursaspors tränare Ertugrul Saglam ändrade om rejält i lagets startelva inför hemmamatchen mot Sivasspor i söndags som laget vann med 2-0. Bland annat fick både Gustav Svensson och Teteh Bangura, som inte har spelat så mycket under den pågående säsongen, chansen från starten och bägge spelade också hela matchen. Teteh såg ut att vara rejält matchsugen och var inblandad i flera målfarligheter för Bursaspor.

Teteh hade ett finger med i Bursaspors andra mål när han sköt ett skott som det blev retur på som Turgay Bahadir kunde peta in i mål. Turgay gjorde också det första mål efter ett fint skott i slutet av den första halvleken.

Bursaspor toppar nu Europa League-gruppen medan Sivasspor inte längre har en chans att komma etta i gruppen. Sivas inledde Süper Final på ett fantastiskt sätt och krossade just Bursa med 4-0 i den första matchen men därefter har laget spelat fyra matcher utan någon seger.