Inför Süper Final: Trabzonspor vs. Fenerbahce ***LIG TV 2***

Fenerbahce behöver få med sig poäng från matchen mot Trabzonspor om laget inte vill att Galatasaray ska fira ligaguldet redan i den femte omgången. Om Galatasaray besegrar Besiktas är det endast tre poäng som gäller för Fenerbahce om det ska bli en avgörande match på Kadiköy i den sista omgången. Vid förlust för Fenerbahce räcker det med minst en poäng för Galatasaray i deras match.

Trabzonspor i sin tur är också i behov av poäng i deras kamp om tredjeplatsen i Mästerskapsgruppen mot Besiktas som ger en direktplats i Europa League till nästa säsong.

I hemmalaget saknas mittbacken Mustafa Yumlu pga skada medan Alex de Souza, Moussa Sow och Sezer Öztürk saknas i Fenerbahce pga skador. Hemmatränaren Senol Günes har startelvan i stort sett klar medan tränaren Aykut Kocaman i Fenerbahce är lite mer tveksam på hur han kommer att ställa upp med laget.

Trabzonspor – Fenerbahce
Stadion:
Hüseyin Avni Aker stadion
Klockan: 18.00
Domare: Mustafa Kamil Abitoğlu
Kanal: Lig TV 2 (Digiturk)

TRABZONSPOR:Tolga, Celustka, Giray, Glowcki, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Alanzinho, Olcan, Burak Yılmaz
TRÄNARE: Şenol Güneş

FENERBAHÇE:Volkan Demirel, Orhan Şam (Gökhan Gönül), Yobo, Bekir İrtegün, Ziegler, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Cristian, Caner Erkin, Stoch, Semih Şentürk (Bienvenu)
TRÄNARE: Aykut Kocaman