Besiktas andrepresident: “Vi vill ha kvar Egemen”

Besiktas andrepresident Ahmet Nur Cebi säger i en intervju med Besiktas-sajten Haber1903 om att klubben har varit efter samtal med nya tränaren Samet Aybaba planer på att behålla mittbacken Egemen Korkmaz, som har ryktats vara på väg bort från klubben.

Besiktas befinner sig som bekant i ekonomiska problem och klubben vill genom att sänka lönerna på spelarna dra ner de ekonomiska kostnaderna och det är något som Egemen enligt turkiska medierna sett negativt på och har därför ryktats vara på väg bort från klubben men de senaste rapporterna säger nu att Besiktas vill behålla sin stjärnback.

För ett par dagar sedan gick Egemens backkollega Ersan Gülüm med på en lönesänkning när han skrev på ett nytt kontrakt med Besiktas från 1,2 miljoner Euro per säsong till 750 000 Euro per säsong. Dessutom sänktes han matchbonus från 20 000 Euro per match till 12 000 Euro per match där maxtaket ligger på 40 matcher per säsong. Nu är tanken att fler spelare ska sänka sina löner till kommande säsong.