Burak Yilmaz vill lämna Trabzonspor – förhandlar med Lazio?

Turkiska ligans skytteligavinnare Burak Yilmaz har under den senaste tiden ryktats vara bort från Trabzonspor många gånger och nu skriver flera turkiska medier, däribland Lig TV och NTV Spor om att anfallaren ska ha meddelat Trabzonspors ledning om att han vill lämna klubben för spel ute i Europa och enligt rykten så har han redan inlett förhandlingar med den italienska klubben Lazio, som för ett par dagar sen utsåg den förre Samsunspor-tränaren Vladimir Petkovic till ny tränare. Petkovic sägs vara mycket intresserat av Burak som gjorde 33 mål på 34 matcher under den gångna säsongen.

Det har sedan tidigare kommit uppgifter om att Burak har en klausul i sitt kontrakt som säger att Trabzonspor måste acceptera ett bud på 5 miljoner Euro på honom om budet kommer från en utländsk klubb.