F.d. Premier League-profil kan dyka upp i Bank Asya

Bank Asya-klubben Bucaspor har meddelat att den 27-årige holländska anfallaren Collins John, med rötterna i Liberia, som slog igenom i Twente som 17-åring i början av 2000-talet och som värvades till Fulham som 18-åring kommer att vara med i klubbens försäsongsläger.

Collins spelade fyra säsonger i Fulham där han som mest under en säsong gjorde 11 mål på 35 matcher i Premier League, innan han lämnade klubben först på lån till Leicester City och Watford och därefter en permanent övergång till holländska NEC Breda. Därefter har han spelat fotboll i Roeselare (Belgien), Chicago Fire (USA), Qabala (Azerbadjan) och Mes Sarcheshme (Iran). Nu ska han försöka ta en plats i Bucaspors trupp och eventuellt fortsätta karriären i ett nytt land.

När Collins John slog igenom fick han även chansen i det holländska A-landslaget.