Gattuso nobbar Galatasaray för Sion

De turkiska sportsidorna skrev att Galatasaray var intresserade av Genaro Gattuso. Italiensk media uppgav att en deal med lejonen var klar och han skulle skriva på ett kontrakt som varade i ett år och ge honom 15 miljoner kronor. I sista stund uppges han ha ångrat sig och ny klubb blir schweiziska Sion. Klubbens sportchef, Marco Degennaro har pratat med Radio Mana Mana och enligt honom blir allting klart imorgon.

The Independent (engelsk tidning), Sky Italia och turkiska medier uppgav för någon vecka sedan att Demba Ba kunde vara på väg till Galatasaray. Anfallaren som gjorde succé i Premier League den gångna säsongen i Newcastle har inte fått något bud, detta efter att Newcastle dementerat uppgifterna för Sky Sports om att spelaren är på väg att lämna.