Julien Faubert klar för Elazigspor?

Turkiska medier uppger att den 29-årige franske yttermittfältaren Julien Faubert har kommit överens om ett treårskontrakt med nykomlingen Elazigspor. Faubert ansluter närmast från West Ham där hans kontrakt går ut den sista Juni.

Elazigspor har inte presenterat övergången på sin officiella hemsida men turkiska medier skriver att Faubert var tillsammans med sin agent under måndagen i Turkiets huvudstad Ankara för att träffa representanter för Elazigspor. Parterna ska då ha kommit överens om ett treårskontrakt.

Faubert har under större delen av sin karriär spelat för West Ham i Premier League och nu senast i The Championship men är mest känd för att ha blivit utlånad till Real Madrid under den andra halvan av säsongen 2008/2009. Det blev inte mycket speltid för honom i Real utan han fick endast spela i två ligamatcher. Han har även spelat i franska ligan för Bordeaux under tre säsonger samt i lägre division med Cannes.