Galatasaray reste till Österrike

Galatasaray reste tidigare under fredagen till Österrike för ett träningsläger fram till 15e Juli. Nitton spelare fanns med på resan. Ett par spelare ansluter senare till lägret medan andra spelare inte följde med utan ombetts att leta efter andra klubbar.

Spelarna som följde med på resan var; Ufuk Ceylan, Eray İşcan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Albert Riera, Ujfalusi, Hakan Kadir Balta, Yekta Kurtuluş, Mertan Caner Öztürk, İsmail Berk Ünsal, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Necati Ateş, Sercan Yıldırım, Umut Bulut, Juan Emmanuel Culio och Semih Kaya

Spelare som ansluter senare är; Emmanuel Eboue, Dany, Engin Bayter och Selcuk Inan (10e Juli), Fernando Muslera och Johan Elmander (11e Juli), Milan Baros (17e Juli).

Yigit Gökoglan följde inte med pga skada och Mehmet Batdal, Serkan Kurtulus, Colin Kazim Richards samt Juan Pablo Pino ombads att börja leta efter andra klubbar.