Nuri Sahin till Manchester United?

Goal.com och engelsk media rapporterar att Manchester United har ställt in siktet på Real Madrids Nuri Sahin. Den turkiske mittfältaren hade en otroligt skadedrabbad säsong förra säsongen och fick bara spela 10 matcher. När han val frisk spenderades mesta tiden på bänken och detta har inte gått miste om andra klubbar har velat visa sitt intresse för en spelare av Nuris kaliber.

Manchester United är enligt rapporterna redo att ge 20 miljoner pund för Nuri Sahin. Engelska storklubben ska nu ha ställt in siktet på Nuri Sahin efter att man har blivit arga på Sao Paulo som kräver för mycket pengar för Lucas Moura.

***

Skulle detta vara en bra flytt för Nuri Sahin? Tidigare har han sagt att han vill fortsätta i Real och Mourinho har sagt att han stannar. Men skulle de inte ändå vara bra om han flyttade till en annan klubb där han skulle få speltid? Real Madrid har mer eller mindre gjort klart med Tottenham-spelaren Luka Modric och rykten säger att man ska börja spela ett 4-3-3 system vilket skulle minska chanserna till Nuri ännu mer. Vem vet ett fint samarbete med den gamle lagkompisen Shinji Kagawa från Dortmund skulle funka bra i Manchester United som är i behov av en spelare som Nuri Sahin.