Stefan Kiessling på Fenerbahces radar *UPPDATERAD*

Den turkiska sportkanalen NTV Spor uppger att Fenerbahce är intresserade av den 28-årige landslagsmeriterade tyske anfallaren Stefan Kiessling från Bayer Leverkusen.

NTV Spor uppger att Fenerbahce har tagit ett första kontakt med Leverkusen angående Kiessling som har tre år kvar på sitt kontrakt med den tyska klubben. Enligt NTV Spor’s uppgifter så vill Leverkusen ha 8,5 miljoner Euro i övergångssumma för Kiessling som har gjort 73 mål på 186 matcher i Bundesliga för Leverkusen.

UPPDATERAD:
Turkiska medier skriver att Bayer Leverkusen ska ha förkastat Fenerbahce förfrågan på Stefan Kiessling och hänvisar till hans agent Ali Bulut, som en tysk internetsida har pratat med. Samma internetsida skriver även att Fenerbahce ska ha visat intresse för Kiessling redan förra året men att Leverkusen har inga planer på att släppa sin anfallare som har ett kontrakt med klubben fram till sommaren 2015.