UEFA: ”Disciplinämnden håller på att gå igenom handlingar”

UEFA’s generalsekreterare Gianni Infantino säger i ett uttalande att UEFA’s disciplinnämnd just nu håller på att gå igenom handlingarna de har fått ifrån det turkiska fotbollsförbundet angående mutskandalen i turkisk fotboll för att ta ett beslut om Fenerbahces deltagande i kommande upplagan av Champions League: ”UEFA’s inspektörer håller just nu på att gå igenom handlingarna de har fått från det turkiska fotbollsförbundet angående Fenerbahce för att ta ett slutgiltigt beslut om laget ska delta i Champions League eller inte. Det är en mycket komplicerad situation. Disciplinnämnden kommer att ta den tid som behövs för att ta ett beslut. De håller just nu på att gå igenom tusentals sidor angående ärendet.

Gianni Infantino meddelade också att ett beslut om Fenerbahce kan komma efter deras matcher mot FC Vaslui i Champions League tredje kvalomgång.

LÄS OCKSÅ: UEFA’s disciplinnämnd avgör Fenerbahces öde