Ung mittback lämnar Besiktas för spel i Göztepe

Den 20-årige mittbacken Furkan Seker som fanns med i Besiktas träningsläger i Österrike men som petades ut ur A-truppen efter hemresan har kommit överens om ett kontrakt med Bank Asya-klubben Göztepe.

Göztepe har även sedan tidigare värvat den franske anfallaren Bedi Bastien Buval, 26 år, som gjorde 8 mål på 20 matcher för Feirense i den portugisiska ligan förra säsongen. Buval flyttade som 16-åring till det engelska laget Bolton, men fick aldrig någon speltid i klubbens A-lag utan lämnade för att spela för flertalet klubbar innan han hamnade i Turkiet: Red Star Saint-Quen (Frankrike), Randers (Danmark), Panthrakikos (Grekland), Panionios (Grekland), Lechia Gdansk (Polen) och nu senast Feirense i Portugal.

Göztepe har även den meriterade anfallaren Emile Mpenza på provspel hos klubben. Läs mer om det i en separat artikel.