Adrian Mutu: “Jag är här på semester”

De turkiska medierna skrev tidigt under lördagen om att Adrian Mutu skulle landa i Istanbul under lördagskvällen för att inleda förhandlingar med en turkisk klubb.

Klubbarna det ryktades om var Besiktas, Antalyaspor och Kasimpasa men när Mutu väl landade i Istanbul under lördagskvällen dementerade han uppgifterna för den turkiska nyhetsbyrån DHA och sa istället att han var i Istanbul för att träffa en kompis: “Jag fick tvådagarsledighet från min klubb och min kompis Ozan Zeybek bjöd in mig till Istanbul. Jag känner till Istanbul sedan tidigare. Det är en stad jag tycker om. Jag vet att det skrivs en hel del om ett par klubbar men jag är här endast på semester. Jag har inte fått anbud från någon klubb utan är här för att träffa min kompis och efter 10 år är jag lycklig över att vara i Istanbul igen. Men om det händer något och jag får ett seriöst anbud så får vi se vad som händer då.