Berbatov, Toure och Batuhan…

Enligt uppgifter i turkiska medier så ligger Trabzonspor i intensiva förhandlingar med både Dimitar Berbatov (Manchester United) och Kolo Toure (Manchester City).

Klubben ska ha erbjudit Berbatov en årslön på 2,5 miljoner Euro men Berbatovs agents ska ha krävt minst 3,5 miljoner Euro. Tränaren i Trabzonspor, Senol Günes, vill gärna knyta till sig Toure och Toures landsman Didier Zokora och Sol Bamba som redan finns i klubben ska ha sagt att Toure hade varit en mycket bra värvning men Toure har i dagsläget inga planer på att spela i turkiska ligan.

Trabzonspor kopplas även ihop med Eskisehirspors anfallare Batuhan Karadeniz som ska ha sagt att han kan tänka sig att spela i klubben och angående honom så har Senol Günes sagt att om han kommer på fri transfer så bör klubben värva honom.