Karanka hyllar Nuri Sahin

Aitor Karanka som är assisterande tränare för Real Madrid, hylllar Nuri Sahin för hans prestationer på träningarna. Nu ska den unga mittfältaren fått ha spela på vänsterbacks-positionen och gjort väldigt bra ifrån sig på träningarna och så här sade Karanka när han fick frågan om Nuris situation i klubben:

 

Nuri spelar väldigt bra på vänsterbacks-positionen. Just nu spelar han där och det gör han väldigt bra och utvecklas mer och mer. Att spela på en annan position än sin favorit och göra det bra gillar han själv också.

” I laget just nu har vi endast Fabio som vänsterback och det är bra att vi får Nuri också redo nu när säsongen snart drar igång.” 

Samtidigt som detta sagt så säger reporterna också att Nuri kan tänka sig stanna och att det finns stor chans att han ingår i Mourinhos planer inför nästa säsong. Idag har flera klubbar visat intresse för Nuri Sahin bl.a. Milan, Inter, Tottenham men främst Manchester United och Arsenal som sägs vara favoriter till att värva den turkiske mittfältaren.

Samtidigt säger en mindre pålitlig källa i Turkiet att situationen är det motsatta och att Mourinho vill sälja Nuri Sahin och att Fatih Terim gärna vill ha mittfältaren i Galatasaray.